iPhone 14 Pro

Scroll naar beneden voor alle tarieven!

Zoek jij een betrouwbare reparateur voor je defecte iPhone 14 Pro? Dan ben je bij 06Fix aan het juiste adres! Een kostbaar toestel zoals de iPhone 14 Pro laat je niet zomaar ergens repareren. Wij repareren als sinds 2012 met de grootste zorgvuldigheid iPhones. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en gebruiken altijd originele producten. Jouw iPhone 14 Pro wordt tijdens reparatie door ons opnieuw geseald om de waterbestendigheid van vóór de reparatie te handhaven.

Klaar terwijl je wacht

Bij 06Fix ben je vliegensvlug weer mobiel. De schermreparatie van een iPhone 14 Pro duurt ongeveer 25-30 minuten. Klaar terwijl je wacht dus!

Maak altijd even een afspraak, dit kan hier

Niet alleen scherm reparatie

Uiteraard kunnen we van een iPhone 14 Pro méér repareren dan enkel het display. Staat jouw reparatie niet in de lijst? Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Neem even contact met ons op via WhatsApp of e-mail.

6 Maanden garantie

Nadat we jouw iPhone 14 Pro scherm reparatie hebben uitgevoerd krijg je bij 06Fix nog een garantieperiode aangeboden van 6 maanden op de reparatie. Meer informatie over de 6 maanden garantieperiode vind je hier

Op locatie met de iPhoneAmbulance

Wil je graag je iPhone 14 Pro laten repareren bij je thuis of op je werk? Geen probleem! Met onze iPhoneAmbulance stoppen we bij jou voor de deur en wordt je iPhone 14 Pro gerepareerd ín onze iPhoneAmbulance. Het enige wat wij nodig hebben is een goede parkeerplek. Én een defecte iPhone natuurlijk! Meer info over de iPhoneAmbulance vind je hier

Reparatie

Display/Scherm
i
€469
Deze reparatie kies je als het glas is gebarsten, er strepen/vlekken in beeld staan, of als het touchscreen niet meer werkt. Er wordt gebruik gemaakt van een complete displaymodule. Het losse glas vervangen is niet mogelijk.
Screenprotector Tempered glass (incl montage)
i
€20
Een extra beschermlaag voor op je display. Deze wordt vakkundig aangebracht, dit is bij de prijs inbegrepen.
Batterij/Accu
i
€139
Is je batterij snel leeg en aan vervanging toe? Geen probleem! Wij plaatsen een nieuwe batterij terwijl je wacht. Advies: batterijconditie <85-80% = vervangen.
Oor-speaker
i
€99
Kun je de gesprekspartner bijna niet meer verstaan? Is het volume bij het oor heel laag tijdens het bellen? Of hoor je de andere met een "krakend" geluid? Grote kans dat je oorspeaker defect is, dit komt namelijk erg veel voor! Wij kunnen deze voor je vervangen binnen 15 minuten.
Media-speaker
i
€129
Is het volume van de beltoon of van youtube-filmpjes of muziek erg zacht? Met een nieuwe media-speaker klinkt jouw iPhone weer als nieuw!
USB-poort/Oplaadconnector
i
€129
Heb je moeite met het opladen van jouw iPhone? Moet je met de kabel bewegen om contact te krijgen? Valt jouw oplaadkabel uit de oplaadpoort tijdens het laden? Met een nieuwe oplaadconnector "klikt" je kabel weer als vanouds en kun je weer vliegensvlug opladen.
Software herstellen
i
€29
Bij softwareherstel wordt jouw iPhone of iPad voorzien van de laatste softwareversie. Let op: gegevens gaan in de meeste gevallen verloren als softwareherstel noodzakelijk is. Maak dus altijd tijdig backups!
Behuizing (frame+achterkant)
i
€389
Bij deze reparatie wordt het complete frame van je telefoon vervangen. Dat wil zeggen: het metalen frame (zijkanten, incl knopjes) en de glazen achterkant. Dit is één geheel. Deze reparatie duurt ongeveer 1 uur afhankelijk van het type. Enkel het glasplaatje aan de achterzijde vervangen is helaas niet mogelijk.
Microfoon onderkant
i
€149
Krijg je vaak te horen dat je niet te verstaan bent? Grote kans dat de microfoon aan de onderzijde defect is. Met een nieuwe microfoon ben je weer helder te verstaan!
Cameraglaasje achterkant
i
€89
Heb je een barst in het lensglaasje van de camera? Geen probleem, met een nieuwe lens kun je weer scherpe foto's schieten. Let op: plak de lens zo snel mogelijk af als deze gebarsten is. Als er vuil achter de lens komt, kan de camera beschadigen en moet deze ook vervangen worden!
Microfoon achterkant
i
€169
Heb je slecht geluid tijdens het opnemen van een video? Laat dan de microfoon aan de achterkant vernieuwen.
Vergrendelknop
i
€169
Dit is de aan-/uitknop aan de rechterkant van het toestel.
Volumeknop/mute-schakelaar
i
€169
Dit zijn de volumeknoppen inclusief de mute-schakelaar (geluid aan/uit)