iPad 7e generatie - A2197

Repareer je iPad 7e generatie - A2197

Zoek jij een betrouwbare reparateur voor je defecte iPad 2019 – A2197 (iPad 7e generatie)? Dan ben je bij 06Fix aan het juiste adres! Een kostbaar toestel zoals de iPad 2019 laat je niet zomaar ergens repareren. Wij repareren als sinds 2012 met de grootste zorgvuldigheid Apple producten. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en gebruiken altijd originele producten.

Reparatieduur

iPads worden niet gerepareerd “terwijl je wacht”. Vaak kun je deze wel dezelfde dag nog ophalen.

6 Maanden garantie

Nadat we jouw iPad 2019 reparatie hebben uitgevoerd krijg je bij 06Fix nog een garantieperiode aangeboden van 6 maanden op de reparatie. Meer informatie over de 6 maanden garantieperiode vind je hier

Op locatie met de iPhoneAmbulance

iPads repareren wij helaas niet in onze iPhoneAmbulance. We kunnen ze uiteraard wel ophalen en terugbrengen. Let op, hier zijn voorrijkosten aan verbonden. Je kunt je iPad(s) natuurlijk ook afgeven in of opsturen naar onze winkel in Schimmert.

Reparatie

Display/Scherm
i
€149
Deze reparatie kies je als het glas is gebarsten of als het touchscreen niet goed reageert. Het LCD wordt bij deze reparatie niet vervangen; als je strepen of vlekken in beeld hebt, kies dan (ook) voor LCD vervangen.
LCD
i
€149
Deze reparatie kies je er strepen/vlekken in beeld staan. Als het glas óók gebroken is, klik dan beide reparaties aan.
Batterij/Accu
i
€89
Is je batterij snel leeg en aan vervanging toe? Geen probleem! Wij plaatsen een nieuwe batterij terwijl je wacht. Advies: batterijconditie <85-80% = vervangen.
Koptelefoonpoort vernieuwen
i
€79
Bij deze reparatie wordt de koptelefoonpoort vernieuwd. Werken je oortjes niet meer goed of is er een plug afgebroken in de poort? Wij kunnen deze vernieuwen zodat je weer zorgeloos met je oortjes kunt luisteren!
USB-poort/Oplaadconnector
i
€129
Heb je moeite met het opladen van jouw iPhone? Moet je met de kabel bewegen om contact te krijgen? Valt jouw oplaadkabel uit de oplaadpoort tijdens het laden? Met een nieuwe oplaadconnector "klikt" je kabel weer als vanouds en kun je weer vliegensvlug opladen.
Software herstellen
i
€29
Bij softwareherstel wordt jouw iPhone of iPad voorzien van de laatste softwareversie. Let op: gegevens gaan in de meeste gevallen verloren als softwareherstel noodzakelijk is. Maak dus altijd tijdig backups!
Homeknop
i
€79
Dit is de ronde knop aan de voorzijde. Deze reparatie is helaas niet mogelijk bij de iPhone 7/8/SE2020.