iPhone ambulance

Onze service is meer dan enkel een reparatie aan uw apparaat. U kunt van ons het volgende verwachten:

  • Reparatie bij u thuis of op uw werk
  • Uw toestel binnen 30 minuten retour
  • Behoud van gegevens
  • Een zorgeloze reparatie
  • 6 maanden garantie
  • Originele onderdelen
  • Altijd beschikbaar
  • Lage prijzen

Veel gestelde vragen

Wij hebben niets nodig, enkel een parkeerplek en een defecte iPhone! De iPhone ambulance is compleet uitgerust met eigen stroomvoorziening en mobiele werkplek.

De tarieven van de reparaties zijn gelijk aan de tarieven op ons kantoor. U betaalt éénmalig voorrijkosten, ongeacht het aantal toestellen en reparaties.

De voorrijkosten bedragen € 27,50 voor de eerste 20 kilometer, en € 0,95 voor iedere volgende kilometer (excl. btw.) U betaalt alleen de heenreis! Bij meerdere toestellen of reparaties betaalt u uiteraard maar eenmalig voorrijkosten.

De iPhone ambulance repareert voornamelijk in Zuid-Limbug, maar kan op iedere gewenste locatie komen. Ons kantoor is gevestigd in Schimmert, vlakbij Valkenburg en Maastricht.

Reparatie bij u thuis of op uw werk

Onze iPhone ambulance repareert uw mobiele telefoon op iedere locatie in Limburg of daarbuiten. Hierbij gelden dezelfde tarieven als bij ons 06fix kantoor. De voorrijkosten bedragen eenmalig €27,50 voor de eerste 20 km en € 0,95 voor iedere volgende kilometer (excl. btw). U betaalt alleen de heenreis!

Bij meerdere toestellen/reparaties betaalt u uiteraard maar eenmalig voorrijkosten. Dit kan zeer voordelig uitpakken als reparaties gezamenlijk worden uitgevoerd.

Wanneer u een bestelling plaatst zullen wij persoonlijk contact opnemen ter bevestiging van uw aanvraag en offerte.

Bestel nu een reparatie op locatie met onze iPhone ambulance!

Defect(en)

Wat anderen over de iPhone ambulance zeggen

Super ervaring…. service meer dan uitstekend. Omdat hij toch in de buurt was werd mijn telefoon opgehaald en kon ik hem anderhalf uur later gaan halen. Telefoon perfect gerepareerd en dat alles tegen meer dan concurrerende tarieven. Een absolute aanrader.

Snelle en correcte afhandeling! Vriendelijk! Aan te bevelen!!

Super!! iPhone weer gemaakt, super snel en goed! Zeer tevreden

Hoi Remco, bedankt voor de snelle reparatie en service van mn iphone4-display!!!!