iPad 4 - A1458

Repareer je iPad 4 - A1458

Zoek jij een betrouwbare reparateur voor je defecte iPad 4 – A1458? Dan ben je bij 06Fix aan het juiste adres! Een kostbaar toestel  zoals de iPad 4 laat je niet zomaar ergens repareren. Wij repareren als sinds 2012 met de grootste zorgvuldigheid Apple producten. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en gebruiken altijd originele producten.

Reparatieduur

iPads worden niet gerepareerd “terwijl je wacht”. Vaak kun je deze wel dezelfde dag nog ophalen.

6 Maanden garantie

Nadat we jouw iPad 4 reparatie hebben uitgevoerd krijg je bij 06Fix nog een garantieperiode aangeboden van 6 maanden op de reparatie. Meer informatie over de 6 maanden garantieperiode vind je hier

Op locatie met de iPhoneAmbulance

iPads repareren wij helaas niet in onze iPhoneAmbulance. We kunnen ze uiteraard wel ophalen en terugbrengen. Let op, hier zijn voorrijkosten aan verbonden. Je kunt je iPad(s) natuurlijk ook afgeven in of opsturen naar onze winkel in Schimmert.

tra felis congue.

Reparatie

Display/Scherm
i
€99
Deze reparatie kies je als het glas is gebarsten, er strepen/vlekken in beeld staan, of als het touchscreen niet meer werkt. Er wordt gebruik gemaakt van een complete displaymodule. Het losse glas vervangen is niet mogelijk.
Batterij/Accu
i
€89
Is je batterij snel leeg en aan vervanging toe? Geen probleem! Wij plaatsen een nieuwe batterij terwijl je wacht. Advies: batterijconditie <85-80% = vervangen.
Software herstellen
i
€29
Bij softwareherstel wordt jouw iPhone of iPad voorzien van de laatste softwareversie. Let op: gegevens gaan in de meeste gevallen verloren als softwareherstel noodzakelijk is. Maak dus altijd tijdig backups!